Fuglekassevinen

April 12, 2017

 

Jo da, sier du fuglekassevinen så kan det godt være at de rundt deg vet hvilken du prater om. Det unike designet på denne boksen gjør at du ikke glemmer den med det første. Ikke for det, innholdet er også veldig bra!

Det er lov å kose seg med vin på boks, spesielt når innholdet er så godt som på denne. Biodynamisk produsert med god, frisk bærsmak. Røde bær og litt krydder. Fyldig og med lang ettersmak. Anbefales som en god hverdagsvin til lette retter som pizza, pasta og enkle svineretter. 

 

Lunaria Montepulciano d'Abruzzo

 

Pris: 469,90

Varenummer: 3987706

Please reload

SISTE INNLEGG

January 3, 2018

September 28, 2017

Please reload

ARKIV
Please reload

FØLG:

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2019 by Verdeniglasset.no
Verden i glasset AS

Meld deg på vårt nyhetsbrev for informasjon om kurs, smakinger vin- og øltips m.m