top of page
  • Trine Wiik-Lehmann

Norsk festdrikke til 17. mai - med og uten alkohol


Årets 17. mai blir litt annerledes enn vi er vant med, men noe er som det pleier. Vi kan hygge oss med god mat og godt drikke mens vi feirer Norge og friheten. Hva er vel da bedre enn å åpne noen flasker med skikkelig deilig norsk festdrikke? I år er det jo også kanskje viktigere enn noensinne å støtte opp om norske produsenter og de gode produktene står i kø.


I både pol og butikk er hyllene fulle av norske kvalitetsprodukter som norsk øl, norsk sider og norske frukt- og bærdrikker. Alkoholfri feiring Ønsker man en alkoholfri 17. maifeiring er Balholm Bringebær Limonade en friskt og fruktig festdrikk med en strålende rosafarge som setter feststemning i det øyeblikket den skjenkes i glasset. Den er lett musserende. Både på lukt og smak er det en klar bringebærtone og det er en flott balansert friskhet og sødme. En alkoholfri bærdrikk for både store og små som går fint til mat eller som kan nytes for seg selv. Kjøpes på Vinmonopolet og finnes i de fleste polutsalg.

88 poeng Balholm Sprudlande Bringebær Limonade Varenummer: 10132501

Pris: 59,90

Magnumflaske med øl

Det er lite som setter feststemning på samme måte som store flasker og drar man frem en magnumflaske øl er man sikker på å imponere. Kinn Jubel er en flott trippel med masse fylde og frukt på smak. Herlig maltsødme som harmonerer med friskheten og et lett krydret preg. Et flott matøl som står godt til det tradisjonelle koldtbordet på 17.mai.

Kinn Jubel er bestillingsvare, men sjekker man nettsiden til Vinmonopolet så er det godt mulig at et pol i nærheten har ølet i hyllene.


88 poeng

Kinn Jubel

Varenummer: 10079305

Pris: 274,90


Ha en god 17. mai og gratulerer med dagen!bottom of page