top of page
  • Trine Wiik-Lehmann

Ukens vintips: Varme dråper fra Spania


Nå som kuldegradene har kommet krypende her på østlandet er det fint å kunne varme seg på noen deilige spanske dråper.

Las Cepas er en familieeid vingård i Rioja Alta, som ansees for å være det beste underområdet i Rioja. Eier og vinmaker Alberto Ramírez har dyrket økologisk siden 1996 noe som betyr at det ikke brukes noen kjemikalier i vinmarkene. De har 40 hektar vinmarker med planter som er fra 25 til 100 år gamle. Jordsmonnet er kalkholdig og de dyrker tempranillo og graciano i tillegg til garnacha. La Cavera Garnacha Laget på druen garnacha. Druene høstes for hånd og lagres i fem måneder på franske eikefat. Vinen har en høy konsentrasjon og fin balanse. Fin, rik frukt med aromaer av modne skogsbær, krydder og hint av tre. Balansert syre og tannier og en deilig ettersmak.

Varenummer: 6833401 Pris: 153,00

#vintips #rødvin #spania #spanskvin #økologisk #garnacha

bottom of page