• Trine Wiik-Lehmann

Ukens vintips: En deilig Chianti Classico


Chianti Classico er selve hjertet i vinområdet Chianti. Det strekker seg fra Sienna i sør til Firenze i nord og er på ca 7 200 ha vinmarker. Her lages det mye deilig vin. Alt fra de elegante og fruktige til de mer fyldige og komplekse. Quercia Al Poggio holder til vest i Chianti Classico, i den delen som tilhører Firenze. De produserer fruktige og elegante viner etter økologiske prinsipper.

Quercia Al Poggio Chianti Classico 2015

Aroma av modne røde bær og plommer med hint av krydder.

En elegant Chianti Classico med god struktur. Laget av 80% sangiovese og 20% blend av cilegiolo, canaiolo og colorino. Går godt til pasta og retter av lam. Varenummer: 7822701 Pris: 199,90 Ukens vintips!

#vintips #rødvin #økologisk #vinanbefalinger #italiensk #sangiovese #chianticlassico