top of page

Ølkurs Surøl

Surøl er en fellesbetegnelse for øl som Lambic, Geuze og Kriek. 

Det er øl som, med noen unntak, ikke er tilsatt kultivert gjær men hvor det kun benyttes naturlig villgjær.

Når man smaker surøl for første gang blir man gjerne overrasket over den intense syrligheten. Surøl er noe helt for seg selv og er en øltstil man definitivt bør bli bedre kjent med.

På dette ølkurset smaker vi på ulike typer surøl og lærer om historie og ølstiler.
Vi prater om produksjonsmetodene og ser på hva som gjør surøl så unikt.

Et ølkurs for alle som ønsker å bli bedre kjent med surøl.

 

Med surølkurset går vi gjennom de ulike surøltypene, ølets historie og produsjonsmetoder.

I tillegg går vi gjennom hva slags glass du bør bruke, smaksteknikker og hvordan man setter ord på de ulike aromaene. Og selvfølgelig prater vi om øl i kombinasjon med mat.
 

 

 

 


Varighet vinkurs: 1 - 1,5 time

bottom of page