Akevittkurs 

Aqua Vitae - livets vann er det nærmeste vi kommer en nasjonaldrikk i Norge og den har røtter langt tilbake i historien. 

 

Den norske akevittens gylne dråper er en tradisjonsrik og selvskreven gjest på middagsbordet på julaften. Akevittens historie skriver seg tilbake til et brev fra 1531 hvor akevittens fantastiske helsemessige egenskaper blir fremhevet. De senere årene har vi sett en akevittrevolusjon i Norge og nye og spennende akevitter dukker opp over hele landet.

Har du lurt på hvilken akevitt som er best til ribbe eller skalldyr? 

Har hørt om akevitten som har modnet i over 12 år på eikefat og som er helt fantastisk til sjokolade?

Bli med på akevittkurs og smak fem ulike akevitter og lær om historien, produksjonen og hvordan fat og krydder blir brukt for å skape Norges Nasjonalbrennevin.

 

 

På dette kurset vil dere lære om akevittens historie og produksjonsmetoder. Vi går gjennom smakemetodikk og bruk av glass.

 

 

Minimum antall deltakere på akevittkurs: 10

Varighet akevittkurs: 1 - 1,5 time

FØLG:

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2019 by Verdeniglasset.no
Verden i glasset AS

Meld deg på vårt nyhetsbrev for informasjon om kurs, smakinger vin- og øltips m.m